Escape Room: ontsnap uit een onderwaterstation

Onder de waterspiegel zoek je in de Deep Sea Station 47 koortsachtig naar de escape code. Deze escape room in Enschede is niet voor zenuwpezen! Het onderwaterstation waar jullie in opgesloten zitten, dreigt ieder moment vol water te lopen. Vluchten is er niet bij, want de deur zit hermetisch dicht. Het enige wat je kunt doen, is zo snel mogelijk de puzzels te maken en de raadsels op te lossen. Dat is de enige manier om de nooduitgang te openen. Ondertussen raakt de zuurstof langzaam op en kijken de deelnemers steeds vaker naar de exit. Weten jullie goed samen te werken en de escape code te vinden? Dan blijft jullie een ramp bespaard. Maar dat is nog niet zo eenvoudig binnen precies 47 minuten… Can you beat the room? Probeer het maar!

escape room enschede deep sea room
Na 47 minuten is het spel voorbij en wacht een heerlijk portie bitterballen op jullie om even bij te praten van dit avontuur. Deze escape room in Enschede is leuk om te doen met groepen van twee tot zes personen en is ideaal als teambuilding. Samenwerken was nog nooit zo uitdagend..!

Prijzen escape room

  • (2 tot max 6 personen) € 65,00
deep sea escape room enschede

Nu reserveren: Let op! Kies in het pull down menu de juiste kamer.

Combineer Escape Mission EXTRA VOORDELIG met GlowGolf!

logo gg small

Breid het Escape mission-avontuur uit met een ronde glowgolf op de 18-holes baan van Glowgolf Enschede. In de onderwaterwereld zijn de baan en de decorstukken bijzonder uitgelicht door fluorescerende blacklights. Reis van de zee door over land en beland uiteindelijk in de jungle. Met een 3D-bril op je neus wordt de hele reis wel heel realistisch! 

Lees meer over Escape Room en Glowgolf

Vul uw eigen inhoud in.