READY FOR A NEW CHALLENGE?

Ben jij op zoek naar het volgende niveau in escape challenges? Dan is de X- Cube een must do voor jou. In een X-Cube Escape Mission kun je allerlei verschillende belevingen doen. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Het huidige game-scenario omvat een missie die jullie opleidt tot een echte secret agent en geloof ons…. dat lukt jullie niet zomaar. Zie de X-Cube als een state of the art kruising tussen een escape room en een videogame, jullie worden zelf onderdeel van je eigen game-scenario. Wij noemen het de “next generation Escape experience”.

WAT IS DE X-CUBE?

De X-Cube bestaat uit een goed geventileerde kubus van 16 m², heeft een enorm touchscreen en nog een aantal kleinere schermen en is ingericht volgens een bijpassend thema. Een complete beleving voor 2-6 personen waarin geluid, beeld en spel samenkomen en die je volledig meeneemt in het verhaal. In de X-Cube zit een groot 4K display met touchbediening. Je hebt dus haarscherp beeld aangevuld met vol geluid om de beleving helemaal compleet te maken. Net als een normale escape room heb je een uur de tijd om de X-Cube te kraken. Werk dus goed samen en communiceer goed. Wie weet zetten jullie wel de hoogste score neer!

murder at the mansion

los de moord op van Albert Duyckers

Ontrafel het aangrijpende mysterie achter “Murder at the Mansion”, waar je met je team de moord onderzoekt van Albert Duyckers. Albert komt op de 1-jarige sterfdag van zijn vrouw onverwacht om het leven. Was het een hartaanval of hebben zijn kinderen er iets mee te maken?

De X-Cube is een simulatieruimte waar je alle ruimtes van zijn landhuis in 3D kunt bezoeken in de uren voor zijn dood om bewijsmateriaal te vinden en er gezamenlijk achter te komen wie de moord heeft gepleegd, hoe de moord is gepleegd en uiteraard waarom. Een spannende experience van ongeveer 60 minuten.

The Crazy Gameshow

met Buddy Vedder

Doe met jouw team mee aan een spelshow vol verrassingen. Je bent het middelpunt van een grote spelshow onder leiding van Buddy Vedder en kunt met jouw team prachtige prijzen winnen.

Let alleen op dat de sluwe presentator zomaar een verrassing in petto heeft om iedereen scherp te houden in strijd om de prijzen. Een experience vol snelle, vermakelijke en verslavende minigames.

Spytraining

met Katja Schuurman

Samen met Katja Schuurman wordt jouw team in het World Intelligence Center opgeleid tot spion. Volg spionnen, ontcijfer codes en maak op tijd een bom onschadelijk.

Een game vol hersenkrakers en spannende opdrachten. Weten jullie op tijd de bom onschadelijk te maken? Boek deze experience en wie weet behalen jullie wel de highscore!

Spytraining Kids

met Sterre Koning

Speciaal voor kinderen hebben we de Spytraining Kids! In deze X-Cube experience worden de kids opgeleid tot meesterspion met Sterre Koning! In tegenstelling tot een ouderwetse escaperoom hoef je niet te ontsnappen uit de ruimte.

Je gaat verschillende uitdagingen aan, zoals het opsporen van een spion, codes kraken een spion overhoren en een bom ontmantelen! De perfecte experience voor het hele gezin!

Agent 8008

met youtuber Ronald

Agent 8008 is een toffe escape beleving voor kinderen! Tijdens 8 spannende missies in de X-Cube moeten Agent 8008 worden geholpen om zijn trouwe maatje Number 2 te bevrijden van de mysterieuze hacker! 

Alle experiences worden gespeeld op de grote schermen. In tegenstelling tot een ouderwetse escaperoom hoef je niet te ontsnappen uit de ruimte. Ga samen met Youtuber Ronald als Agent 8008 dit avontuur aan!