Hollywood Café Rotterdam

Arrangement Escape Mission en eten

Blijf na het spannende avontuur in één van de escape rooms van Escape Mission Eindhoven en Rotterdam lekker eten. 

Bij beide locaties kun je een arrangement boeken voor een gezellige maaltijd tegen een voordelig tarief!

ESCAPE MISSION EINDHOVEN:
LEKKER ETEN OP LOOPAFSTAND

Prijs: 22,50 euro p.p. voor deze uitbreiding.

Duur arrangement: circa 3 uur tot 4 uur.

Na de spannende escape room missie van Escape Mission wacht er in het gezellige grillrestaurant van Mega Bowling een smakelijke maaltijd. Het restaurant grenst aan de locatie van Escape Mission Eindhoven, dus je zit zo aan tafel! In het restaurant kan iedereen onbeperkt 8 soorten vlees bereiden op de hete smulplaat. Voor vis betaal je een extra toeslag van € 5,00 per persoon en voor halal € 2,50 per persoon. Naast vers gegrild vlees is er een saladebar en buffet vol lekkere bijgerechten. Hier mag je onbeperkt van opscheppen! Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Drankjes in het restaurant zijn niet bij de prijs inbegrepen.

ESCAPE MISSION ROTTERDAM:
HEERLIJK UIT ETEN

Prijs: je krijgt korting op de tarieven van wereldrestaurant Altijd.

Duur arrangement: 3 tot 4 uur.

Na inspanning in de spannende escape room in Rotterdam is een beetje ontspanning wel verdiend. Praat na en geniet van heerlijke gerechten uit verschillende werelddelen in Wereldrestaurant Altijd. Smul van lekkere hapjes uit alle keukens, van Chinees tot Frans en Indisch. Blijf je 2 uur of 2,5 uur onbeperkt eten? Op de verschillende buffetten heb je in ieder geval genoeg keuze om de tijd te vullen. De koks van Wereldrestaurant Altijd koken ondertussen ook live voor de gasten. Wokken, grillen, teppanyaki: kom maar door met die gevulde bordjes!

Het arrangement is te boeken via tel:010 4470106. Op deze wijze ontvangt u 15% korting bij het restaurant.

ESCAPE MISSION &
DINER FUJI ARRANGEMENT

Boek nu dit voordelige arrangement van Escape mission en het all you can eat restaurant Fuji Fuji Sushi en Grill. Een 3 uur durend uitje voor jong en oud. In het restaurant heeft u de keuze uit koude en warme sushi, grill- en noodlesgerechten. De keuze lijkt met 100 verschillende gerechten oneindig te zijn, dus voor elk wat wils.Het restaurant is direct gelegen naast onze lokatie. www.fuji-fuji.nl

Het arrangement is te boeken via tel:+31102261246. Op deze wijze ontvangt u 15% korting bij het restaurant.

Wilt u eerst eten en daarna de Escape mission, dan ontvangt u op vertoon van de kassabon van het restaurant bij ons 15% korting.