Escape Mission Rotterdam

Escape room Rotterdam

Met drie spannende escape rooms is Escape Mission Rotterdam een locatie waar je nog eens terug komt! Want als je de ene room gekraakt hebt, dan wil je vast de tweede ook proberen. Kies je voor Area 51, waar je in een mysterieus onderzoekslab opeens alle deuren en sluizen ziet sluiten? Geen onderzoeker te bekennen in het laboratorium, maar er ligt wel een virus op de loer. Wie weet te ontsnappen aan het besmettingsgevaar? Ook superspannend is de London Room, waar een detective dringend hulp nodig heeft. Er loopt namelijk een seriemoordenaar vrij rond, die al zes moorden op zijn of haar geweten heeft. Voordat je deze crimineel in de kraag kunt vatten, moet je eerst uit het kantoor van de detective ontsnappen. En dan hebben we ook nog de Missing Room, waarin al verschillende teams zomaar zijn verdwenen. Durven jullie het mysterie op te lossen? Krijg je al de zenuwen? Test of je ze in bedwang kunt houden in één van deze drie escape rooms in Rotterdam. 

De escape rooms van deze vestiging bevinden zich op de tweede verdieping, er is geen lift aanwezig.escape room rotterdam london room
banner-missing-escape-room
escape room rotterdam area 51

Kids Escape Room Rotterdam

Ontdek onze nieuwe escape rooms voor kinderen van Escape Mission Rotterdam: Wereldreiziger & Tijdreis

index banner wereldreis
index banner tijdreis

Combineer met GlowGolf

Op de locatie in Rotterdam kun je de Escape Mission combineren met glow-in-the-dark-minigolf. Bij GlowGolf Rotterdam, op dezelfde locatie als Escape Mission Rotterdam, duik je in een gaaf fluorescerend decor. Met een golfclub in je hand ga je door de jungle op weg naar de onderwaterwereld. Hier sla je tussen inktvissen en schildpadden door de bal in de hole. Met een 3D-bril op, krijgt deze wereld nog een extra dimensie. Zo is golfen nog een hele uitdaging!  

Borrelen en lekker eten

Maak het uitje bij Escape Mission Rotterdam compleet met een borrel in de gezellige bar en zing nog zestig minuten de longen uit je lijf bij de karaokemachine. En daar horen natuurlijk ook wat drankjes bij om de keel te smeren!

TIP! Escape Mission Rotterdam is heel goed te combineren met een bezoek aan de naastgelegen restaurants Altijd en Fuji Fuji.

Contactgegevens

Escape Mission Rotterdam

Rhijnspoor 277, Capelle a/d IJssel

Tel: 010 226 1246

capelle-rotterdam@glowgolf.nl

Vul uw eigen inhoud in.