Escape Mission Eindhoven

Twee escape rooms, Glowgolf en borrel na

Escape Mission Eindhoven is een locatie waar je gerust een paar uurtjes extra blijft hangen. Je hebt de keuze uit twee verschillende escape rooms, beide met een eigen thema. Ga je voor een spannende zoektocht in het kantoor van dr. Jones, waar bendes je dwarsbomen? Of beleef je bloedstollende momenten in een vastgelopen goederenlift in de Elevator Room? Je kunt elk moment naar beneden storten! Welke escape room je ook kiest; ze zijn allebei niet gemakkelijk om te kraken. En als je de één gedaan hebt, wil je vast de andere ook nog proberen. Kom dan gewoon nog een keertje!

escape room eindhoven banner
escape room eindhoven elevator room

Ontdek nu ook onze nieuwe Kids escape room "De wereldreis"

http://glowgolf.nl/eindhoven/arrangementen/kinderfeestjes/

Borrelen of nog een potje Glowgolf?

In de gezellige lounge en bar van Escape Mission Eindhoven is ruimte genoeg om na het spel nog even na te kletsen onder het genot van een borrel. Je kunt vooraf een borrel bijboeken, met hapjes en drankjes. En wil je na de escape room nog iets ondernemen? Speel dan nog een potje Glowgolf. Op dezelfde locatie vind je een mooi GlowGolf-parcours, waar je in een fluorescerend decor de bal in de hole moet slaan. En dat gaat van een ruimtestation tot een Azteekse tempel.

Escape room en dan, lekker eten!

Om een dag met vrienden en collega’s compleet te maken kun je in het gezellige grillrestaurant van Mega Bowling samen een hapje eten. Grill de verschillende soorten vlees en vis, schep een frisse salade op en geniet van de maaltijd. Een goede afsluiting van een dagje uit!

Contactgegevens

Escape Mission Eindhoven

Vijfkamplaan 6c, Eindhoven

Tel: 040 202 4826

eindhoven@glowgolf.nl

Vul uw eigen inhoud in.