Escape Room: opgesloten in een lift

Het lijkt wel een nachtmerrie! In de Elevator Room van Escape Room Eindhoven zit je vast in een oude goederenlift van Warehouse 6. Met geen mogelijkheid is het ding in beweging te krijgen en er is niemand die jullie te hulp schiet. Inmiddels zijn twee van de roestige staalkabels waar de lift aan hangt afgebroken en de overige kabels houden het niet lang meer. Wat nu? Is er een misschien toch een uitweg uit deze benarde positie? Jullie hebben zestig minuten de tijd om daar achter te komen. Ga snel op zoek naar aanwijzingen en los de puzzels van de escape room op. Door goed samen te werken, weten jullie misschien de uitgang te openen. Anders duikelen jullie samen met de lift naar beneden… Een razend spannende uitdaging!

escape room eindhoven elevator room

Na zestig minuten is het spel voorbij en wacht een lekker koel drankje om even bij te komen van dit avontuur. Deze escape room in Eindhoven is leuk om te doen met groepen van twee tot zes personen en is ideaal als teambuilding. Samenwerken was nog nooit zo uitdagend..!

Prijzen escape room

  • 2 personen € 35,00 p.p.
  • 3 personen € 27,50 p.p.
  • 4 personen € 22,50 p.p.
  • 5 personen € 19,00 p.p.
  • 6 personen € 18,00 p.p.
eindhoven-escaping-room

Nu reserveren: Let op! Kies in het pull down menu de juiste kamer.

Combineer Escape Mission EXTRA VOORDELIG met GlowGolf!

logo gg small

Het thema van de fluorescerende baan in Eindhoven is Hollywood. Een wereld vol glitter en glamour oplichtend door blacklights vormt het decor van dit leuke potje minigolf. Door een 3D-bril wordt alles nog echter en sta je in een volgend parcours tussen de dino’s. En daarna zelfs tussen de buitenaardse wezens. Weet je dan nog een hole-in-one te slaan? 

Lees meer over Escape Room en Glowgolf

Vul uw eigen inhoud in.