Escape Room: het kantoor van dr. Jones

Archeoloog dr. Jones is een schat op het spoor, maar als jullie in zijn kantoor komen is hij zelf niet te vinden. Hij is natuurlijk driftig op zoek naar de Kroon van Monasterio, maar hij is niet de enige! Criminele bendes willen hem voor zijn en proberen zijn zoektocht zoveel mogelijk te dwarsbomen. En nu hebben ze de deur geblokkeerd! Kunnen jullie binnen zestig minuten een uitweg vinden om dr. Jones te waarschuwen? Zestig minuten lijkt lang, maar eenmaal begonnen aan de zoektocht naar aanwijzingen, is die tijd zo voorbij! Samenwerking is cruciaal in dit spannende spel. Lukt het jullie om met goed teamwerk en logisch nadenken de het kantoor op tijd te verlaten? De tijd zal het leren...

escape room eindhoven banner

Na zestig minuten is het spel voorbij en wacht een lekker koel drankje om even bij te komen van dit avontuur. Deze escape room in Eindhoven is leuk om te doen met groepen van twee tot zes personen en is ideaal als teambuilding. Samenwerken was nog nooit zo uitdagend..!

Prijzen escape room

  • 2 personen € 35,00 p.p.
  • 3 personen € 27,50 p.p.
  • 4 personen € 22,50 p.p.
  • 5 personen € 19,00 p.p.
  • 6 personen € 18,00 p.p.
eindhoven-escape-spel

Nu reserveren: Let op! Kies in het pull down menu de juiste kamer.

Combineer Escape Mission EXTRA VOORDELIG met GlowGolf!

logo gg small

Het thema van de fluorescerende baan in Eindhoven is Hollywood. Een wereld vol glitter en glamour oplichtend door blacklights vormt het decor van dit leuke potje minigolf. Door een 3D-bril wordt alles nog echter en sta je in een volgend parcours tussen de dino’s. En daarna zelfs tussen de buitenaardse wezens. Weet je dan nog een hole-in-one te slaan? 

Lees meer over Escape Room en Glowgolf

Vul uw eigen inhoud in.