Arrangement: Escape Room en Glowgolf

De locaties van Escape Mission in Rotterdam, Enschede en Eindhoven hebben naast superspannende escaperooms nog een troef in handen. Je vindt hier ook een Glowgolf-parcours! De escape room gekraakt? Geef het avontuur een vervolg met glowgolf!


Prijs: € 6,00 p.p. voor deze uitbreiding (25% korting).

Duur arrangement: circa 2,5 uur.

Escape Mission en Glowgolf Eindhoven

Het thema van de fluorescerende baan in Eindhoven is Hollywood. Een wereld vol glitter en glamour oplichtend door blacklights vormt het decor van dit leuke potje minigolf. Door een 3D-bril wordt alles nog echter en sta je in een volgend parcours tussen de dino’s. En daarna zelfs tussen de buitenaardse wezens. Weet je dan nog een hole-in-one te slaan?

Escape Mission en Glowgolf Rotterdam

Op de 15-holes baan van Glowgolf Rotterdam sla je de golfballen door een onderwaterwereld. Duik onder in de fluorescerende wereld, reis verder over land en eindig in de jungle. Elke hole heeft weer zijn eigen hindernissen, dus laat je niet afleiden door het waanzinnige decor! Met een 3D-bril op wordt glowgolfen nog leuker! (Prijs van de 3D-brillen: 1,25 euro per stuk.)

Escape Mission en Glowgolf Enschede

Breid het Escape mission-avontuur uit met een ronde glowgolf op de 18-holes baan van Glowgolf Enschede. In de onderwaterwereld zijn de baan en de decorstukken bijzonder uitgelicht door fluorescerende blacklights. Reis van de zee door over land en beland uiteindelijk in de jungle. Met een 3D-bril op je neus wordt de hele reis wel heel realistisch!

Let op: extra activiteiten zijn alleen telefonisch of via het formulier te reserveren.

Vul uw eigen inhoud in.